NFC posjetnica: Novi standard za razmjenu kontakata

NFC posjetnica smatra se novim standardom u komunikaciji jer omogućuje brzu i jednostavnu razmjenu kontaktnih podataka. Dodirivanjem kartice s NFC/RFID sposobnim uređajem mogu se automatski prenositi informacije kao što su ime, pozicija, naziv tvrtke, kontaktni podaci i mnogo više. Beskontaktna posjetnica napredna je metoda za uspostavljanje kontakata i razmjenu informacija.

Naručite karticu sada
digitale visitenkarte von becard

Više od 10k+ korisnika vjeruje Becardu

wyndham
navax
Palmers
axor
Hansgrohe
poggenpohl
securitas
neudoerfler
finova
Unique Projects
Proske
ecoprotec
superior

Kako NFC posjetnica tvrtke Becard funkcionira!

NFC posjetnice tvrtke Becard sadrže malu čip koji omogućuje automatski prijenos kontaktnih podataka dodirivanjem s NFC sposobnim uređajem. Becard također pruža mogućnost personaliziranja moderne posjetnice s QR kodom koji omogućuje pristup kontaktnim podacima jednostavnim skeniranjem. Vaš proizvod uvijek je povezan s digitalnom posjetnicom, što vam omogućuje kontrolu podataka koji se dijele s vašim kontaktima, poput kontaktnih podataka, profila društvenih mreža, veza na web stranice, videozapisa ili datoteka. NFC suputnik tvrtke Becard inovativan je i jednostavan alat za uspostavljanje kontakata i razmjenu informacija, a također vam omogućuje blokiranje kartice u slučaju gubitka.

NFC posjetnice od plastike, drveta ili metala

NFC posjetnice od plastike, drveta ili metala impresioniraju izvanrednom kvalitetom i preciznom izradom. Drvene kartice mogu se izrađivati od raznih vrsta drva poput bambusa, trešnje, hrasta ili javora, čime se stvara jedinstveni izgled s prirodnim zrnjem i teksturama. Budući da je svaki komad drva jedinstven, svaka drvena kartica je unikatna.

Metalne kartice dostupne su u različitim izvedbama poput crne, antracit, zlatne i ružičaste boje te su izrađene od visokokvalitetnih metala. Precizno izrezani rubovi kartica rezultiraju glatkom ili matiranom površinom. To čini metalne kartice izdržljivima i otpornima na svakodnevna opterećenja.

Kako Becard povećava vašu fleksibilnost i mobilnost

Oblikujte svoj proizvod prema svojim željama

Imate izbor: Odaberite visokokvalitetnu standardnu karticu iz naše trgovine ili oblikujte svoju posjetnicu prema svojim željama. Možete koristiti naš jednostavan konfigurator ili nam poslati svoj dizajn kao PDF datoteku - pri tome nema ograničenja, ni fizičkih ni digitalnih.

Uvijek ažurirano s digitalnom povezanošću posjetnice

Vaša NFC posjetnica se ažurira u stvarnom vremenu putem promjena i nadopuna podataka i informacija u vašem korisničkom računu. Također imate mogućnost aktiviranja push funkcije kako biste automatski obavijestili pretplatnike svoje posjetnice o promjenama. Na taj načinvaši kontakti uvijek mogu biti u tijeku i informirani o vašim aktivnostima i promjenama.

Jedan proizvod, dvije digitalne profile

Potrebna vam je samo jedna posjetnica, ali imate mogućnost besplatnog povezivanja dviju različitih digitalnih posjetnica. Putem vašeg korisničkog računa možete jednim klikom prelaziti između oba profila. Ovo je posebno korisno ako želite koristiti jedan profil za poslovne svrhe, a drugi za privatne svrhe.

Blokirajte posjetnicu u slučaju gubitka ili krađe!

Ako izgubite svoju NFC posjetnicu, možete je samostalno blokirati putem svog korisničkog profila kako je više nitko ne bi mogao koristiti. To je posebno važno kako biste spriječili zloupotrebu i zaštitili svoje osobne podatke. Međutim, ako kasnije pronađete svoju karticu, uvijek je možete odblokirati putem naše podrške.

Kontaktirajte nas

Rado ćemo vas savjetovati, kontaktirajte nas sada bez obaveze.

Kontaktirajte nas sada