Egyptian

NFC metalna kartica je inovativan proizvod koji nudi siguran i nekompliciran prijenos podataka i prikladnu autentifikaciju. Uz digitalnu posjetnicu, sigurna razmjena podataka vaših kontakt podataka može se provesti na vašem pametnom telefonu ili drugim uređajima koji podržavaju ovu tehnologiju.

Proizvod je izrađen od visokokvalitetnog metala i nudi robusno i trajno rješenje koje jamči dug radni vijek. Trećinu stražnje strane zauzima prekrasno integrirani podatkovni čip koji omogućuje praktičan prijenos vaših podataka.

Na lageru
Spremno za 12 sati
Varijanta / Boja:
Materijal:
Proizvedeno u:
Garancija:
59,90 EUR
uključen 20% PDV

Dizajniraj individualno

Nisu potrebne aplikacije

Upotrebljivo u cijelom svijetu

Kako radi

Interakcija s kupcima na sljedećoj razini

Stepen 1

Registrirati se

Registrirajte se besplatno na becard.me ili se prijavite s postojećim računom kako biste u bilo kojem trenutku sami mogli promijeniti i prilagoditi svoju digitalnu karticu.

Stepen 2

Odaberite karticu

Birajte između različitih karata, od standardnog becarda do drvenog becarda ili metalnog becarda u različitim verzijama.

Stepen 3

Naručite & platite

Nakon što ste odabrali svoj proizvod, naručite i platite kreditnom karticom ili PayPal-om. Vaša kartica obično će biti isporučena u roku od 4 radna dana.

Becard 2 cards

Ostanite klasični, ali moderni.

Ostavite dojam! Prebacite se s klasičnog na digitalno jednim dodirom. Povezivanje između offline i online svijeta nikada nije bilo tako jednostavno. S prilagodljivim opcijama brendiranja, podižete dojam vašeg poslovanja na sljedeću razinu na poslovnim sastancima.

Kontaktirajte nas

Rado ćemo vas savjetovati, kontaktirajte nas sada bez obveze.

Kontaktirajte nas sada