Digitalna posjetnica za tvrtke

Digitalne posjetnice su neizostavne za tvrtke i odjele za marketing! Kao učinkovita i ekološki prihvatljiva metoda, omogućuju dijeljenje kontaktnih informacija putem veze, QR koda ili NFC-a. Počnite besplatno i iskoristite snažan alat digitalne posjetnice za svoju mrežu i brendiranje!

Kupi Becard sada Saznajte više
becard digitale visitenkarte

Timovi diljem svijeta vjeruju Becardu

securitas logo
hansgrohe logo
axor logo
palmers logo
neudoerfler logo
wydnham
superior
ecoprotec
proske
unqiue projects
finova
bauconsult

Digitalizirajte svoje poslovanje s digitalnom posjetnicom

Digitalna posjetnica ključan je element modernog poslovnog svijeta. S Becardom kombinirate digitalne prednosti s klasičnom NFC posjetnicom za učinkovitu razmjenu kontakata. Omogućuje brzo dijeljenje vaših kontaktnih informacija, bilo putem NFC uređaja ili QR koda.

No, nudi više od razmjene kontakata: vaši podaci su personalizirani, uvijek ažurirani i sadrže poveznice na tvrtku i druge relevantne sadržaje po želji. Iskoristite Becard kako biste inovativno digitalizirali svoje poslovanje i otkrijte njegove raznovrsne funkcije.

Saznajte više

Becard je poznat iz

ibm
wko
wko contact
fonds

Kako stvoriti svoju digitalnu posjetnicu

Izrada vaše digitalne posjetnice je intuitivan proces. Počnite unositi osnovne kontaktne informacije, a zatim dodajte dodatne detalje poput veza na društvene mreže i poslovnih informacija. Također možete uključiti multimedijski sadržaj i prilagoditi karticu kako bi odgovarala vašem brendiranju. Najbolji dio je: možete ih ažurirati u bilo koje vrijeme. Koristite digitalnu posjetnicu za učinkovitu komunikaciju i digitalizaciju vašeg poslovanja. Podijelite je na različitim kanalima.

Pametni proizvodi

Kupite sada

QR kod

Upotrijebite svoj dinamički ili izvanmrežni QR kod za intuitivno dijeljenje svojih podataka za kontakt.

Link

Podijelite svoju osobni i prilagođeni link s kim god želite, bilo putem iMessage-a, WhatsApp-a ili SMS-a.

Wallets

Spremite željeni profil u svoj Apple ili Google novčanik kako biste svom QR kodu pristupili u bilo kojem trenutku.

Virtualne pozadine

Potpisi e-pošte

Automatski dijelite svoju digitalnu posjetnicu sa svakom e-poštom koju pošaljete, pružajući svojim klijentima prikladan način spremanja podataka za kontakt.

Vodeće za poslovanje

Prednosti digitalne posjetnice

Digitalna posjetnica je vrijedan alat za sve poslovne djelatnosti - s brojnim prednostima. Ne zahtijeva posebnu aplikaciju, uvijek se može prilagoditi i ekološki je prihvatljiva jer ne troši fizičke resurse. Također je štedljiva i može se koristiti kao RFID/NFC posjetnica s korporativnim dizajnom. Uvijek pri ruci, posjetnica je idealna za konferencije ili slučajne susrete. Jednostavno i učinkovito oblikujte svoje poslovanje.

Digitalna posjetnica uvijek pri ruci

Vaša digitalna posjetnica uvijek je dostupna. Spremite je u svoj Apple Wallet ili dodajte prečac na svoj pametni telefon.

Nema potrebe za aplikacijom

Becard funkcionira na svakom modernom uređaju. Za sve uređaje bez podrške NFC-u, kontaktne informacije mogu se dijeliti putem QR koda i veze.

RFID/NFC posjetnica s korporativnim dizajnom

Prilagodite svoj Becard od plastike, drva ili metala prema vlastitim dizajnerskim smjernicama. Također je moguće prilagoditi vašu digitalnu posjetnicu.

Ekološki prihvatljivo

Becard kao NFC posjetnica teži ekonomičnom, učinkovitom i odgovornom korištenju resursa i energije u procesu proizvodnje.

Ušteda troškova

Zamijenite sve papirnate posjetnice s Becardom. Prenesite ih svojim zaposlenicima ili promijenite dodjelu. Becarde također mogu biti prenosive.

Prilagodljivo u bilo koje vrijeme

Svoje kontaktne podatke na svojoj NFC posjetnici možete samostalno prilagoditi i ažurirati putem svog korisničkog računa.

Mogućnosti vaše digitalne posjetnice

Možete raznovrsno koristiti svoju digitalnu posjetnicu i olakšati dijeljenje kontaktnih podataka. Opremljena je alatima za generiranje potencijalnih klijenata kao što su push obavijesti i newsletteri. Također vam omogućuje stvaranje veza s vanjskim web stranicama, aplikacijama, videozapisima, PDF datotekama i još mnogo toga. Iskoristite digitalnu posjetnicu kako biste učinkovito predstavili i promovirali svoje poslovanje.
digitale visitenkarte

Digitalna posjetnica

Jednostavno podijelite kontakte, adresu, web stranicu i e-poštu putem digitalne posjetnice.

socialmedia hub

Hub društvenih mreža

Usredotočite svoj profil na društvene medijske kanale i podijelite ih sa svojom zajednicom.

kontaktaustausch

Alati za generiranje potencijalnih klijenata

Generirajte više potencijalnih klijenata i sastanaka putem funkcije razmjene kontakata za svoje kontakte.

custom branding

Individualno prilagodljiv

Moguće su mnoge varijacije dizajna kako bi se zadovoljili standardi vašeg korporativnog dizajna.

Radi s bilo kojim pametnim telefonom i računalom

apple icon

Apple

android icon

Android

windows icon

Windows

linux icon

Linux

Često postavljana pitanja

Ovdje možete pronaći odgovore na naša često postavljana pitanja.

Šta je digitalna vizit kartica?

Digitalna vizit karta je novo rješenje koje zamjenjuje klasične papirne vizit karte. Fokus je na digitalnom profilu vaše osobe, koji se lako može pozvati digitalno pomoću veze, QR koda ili u kombinaciji sa NFC proizvodom. Vizit kartu možete prilagoditi svojim željama, postaviti svoj logo i fotografiju, prikazati svoje kontakt podatke i povezati svoje kanale na društvenim mrežama. Primjeri veza bi bili veb lokacije kompanije, vaš portfolio, kanali društvenih medija, vaša prodavnica, lokacije, veze do sastanaka kao što su Calendli i co. Vaši podaci se mogu promijeniti u realnom vremenu u bilo kom trenutku, tako da istovremeno štedite novac i štitite životnu sredinu.

Kako napraviti digitalnu vizit kartu?

Digitalna vizit karta se može kreirati pomoću različitih alata, nezavisno od provajdera. Preporučujemo da se oslonite na usluge Becard-a ili drugih sličnih provajdera jer oni nude korisnički interfejs i druge mogućnosti za proširenje vašeg digitalnog alata. Digitalni profil se može napraviti u samo nekoliko koraka putem https://becard.me/register. Samo pratite proces uključivanja koji će vas voditi kroz kreiranje vaše vizit karte.

Koja je razlika između digitalnih vizitkarti i nfc vizitkarti?

Digitalna vizit karta je digitalni profil povezan sa bilo kojom osobom. Ovaj profil se može dijeliti bilo kada i bilo gdje pomoću linka, QR koda ili sa različitim aplikacijama za slanje poruka. NFC vizit karta je tu da poveže vaš digitalni profil sa klasičnim proizvodom. Ovaj NFC proizvod je stoga interfejs između digitalnog i klasičnog svijeta vizitkarti. Koristeći NFC funkciju, prenosite svoj lični profil isključivo digitalno na željeni uređaj.

Koliko košta digitalna vizit karta?

Digitalna vizit karta je besplatna za sve. Možete kreirati svoj digitalni profil u samo nekoliko koraka i odmah ga podijeliti sa svojom mrežom. Nema troškova. Međutim, ako želite da proširite svoj digitalni alat dodatnim funkcijama, možete nadograditi na paket. Više o tome možete saznati pod Cijene.

Koje su prednosti digitalnih vizitkarti?

Digitalne vizit karte kao što je Becard nude ekološki prihvatljivo, isplativo rješenje za umrežavanje u današnjem digitalnom dobu i zamjenjuju klasične vizit karte. Becard proizvodi pružaju jednostavan način za ažuriranje, dijeljenje i razmjenu kontakt informacija. Još jedna prednost je što se statistika može procijeniti kako bi se uvijek imao pregled ciljne grupe i aktivnosti.

Trebam li aplikaciju za korištenje Becarda?

Ne, možete jednostavno koristiti Becard bez aplikacije. Možete se registrirati na i raditi sve u pregledniku, čak i na svom pametnom telefonu ili tabletu. Posebno preporučujemo organizacijama da koriste preglednik na računalu kada upravljaju digitalnim karticama. Ovo pojednostavljuje administraciju.

Na kojim uređajima radi Becard?

Becard radi na svakom uređaju koji ima preglednik i može eventualno čitati .vcf format. Preko 90% svih uređaja u svijetu to može.

Moram li biti registriran za korištenje Becarda?

Morate biti registrirani ako želite dodavati i uređivati ​​vlastitu digitalnu karticu. Nije vam potreban Becard račun da biste podijelili svoju digitalnu posjetnicu s drugima.

Digitalni alat, neograničene mogućnosti

NFC nasuprot digitalnoj posjetnici: interakcija na sljedećoj razini

NFC proizvodi
za pojedinačne korisnike

Budite inovativni, povežite se i dijelite svoje kontaktne podatke s Becardom! Brzo, jednostavno i bez aplikacije! Pomoću NFC-a, QR koda ili veze možete sekundama prenijeti svoje podatke na željeni uređaj svojih prijatelja i poznanika bez ručnog unosa.

Saznajte više

Digitalne posjetnice
za tvrtke

Otkrijte mogućnosti za tvrtke. Posebne značajke i upravljački sustavi uključuju postavke za velike, srednje i male tvrtke i olakšavaju upravljanje digitalnim posjetnicama svojih zaposlenika.

Saznajte više

Naša ponuda digitalne posjetnice za vas

Naša ponuda usredotočena je na pružanje prilagođenih rješenja za digitalnu posjetnicu za svaki poslovni model. Bez obzira na to jeste li velika tvrtka, srednje velika tvrtka, odjel za marketing, freelancer ili samostalni poduzetnik - nudimo odgovarajuće rješenje. Rado smo vam na raspolaganju pri izradi, oblikovanju i upravljanju vašom individualnom posjetnicom te pružamo korisne alate za generiranje potencijalnih klijenata i mjerenje uspjeha. Iskoristite naš paket sveobuhvatne podrške i postanite dio digitalnog svijeta!

Kontaktirajte nas

Rado ćemo vas savjetovati, kontaktirajte nas sada bez obveze.

Kontaktirajte nas sada