Digitalna posjetnica za tvrtke

Digitalne posjetnice su neizostavne za tvrtke i odjele za marketing! Kao učinkovita i ekološki prihvatljiva metoda, omogućuju dijeljenje kontaktnih informacija putem veze, QR koda ili NFC-a. Počnite besplatno i iskoristite snažan alat digitalne posjetnice za svoju mrežu i brendiranje!

Kupi Becard sada Saznajte više
becard digitale visitenkarte

Više od 25k+ klijenata vjeruje u Becard

securitas logo
hansgrohe logo
axor logo
palmers logo
neudoerfler logo
wydnham
superior
ecoprotec
proske
unqiue projects
finova
bauconsult

Od klasičnog do digitalnog s jednim dodirom

Digitalizirajte svoje poslovanje s digitalnom posjetnicom

Digitalna posjetnica ključan je element modernog poslovnog svijeta. S Becardom kombinirate digitalne prednosti s klasičnom NFC posjetnicom za učinkovitu razmjenu kontakata. Omogućuje brzo dijeljenje vaših kontaktnih informacija, bilo putem NFC uređaja ili QR koda. No, nudi više od razmjene kontakata: vaši podaci su personalizirani, uvijek ažurirani i sadrže poveznice na tvrtku i druge relevantne sadržaje po želji. Iskoristite Becard kako biste inovativno digitalizirali svoje poslovanje i otkrijte njegove raznovrsne funkcije.

Saznajte više

Becard je poznat iz

ibm
wko
wko contact
fonds

Prednosti digitalne posjetnice

Digitalna posjetnica je vrijedan alat za sve poslovne djelatnosti - s brojnim prednostima. Ne zahtijeva posebnu aplikaciju, uvijek se može prilagoditi i ekološki je prihvatljiva jer ne troši fizičke resurse. Također je štedljiva i može se koristiti kao RFID/NFC posjetnica s korporativnim dizajnom. Uvijek pri ruci, posjetnica je idealna za konferencije ili slučajne susrete. Jednostavno i učinkovito oblikujte svoje poslovanje.

Digitalna posjetnica uvijek pri ruci

Vaša digitalna posjetnica uvijek je dostupna. Spremite je u svoj Apple Wallet ili dodajte prečac na svoj pametni telefon.

Nema potrebe za aplikacijom

Becard funkcionira na svakom modernom uređaju. Za sve uređaje bez podrške NFC-u, kontaktne informacije mogu se dijeliti putem QR koda i veze.

RFID/NFC posjetnica s korporativnim dizajnom

Prilagodite svoj Becard od plastike, drva ili metala prema vlastitim dizajnerskim smjernicama. Također je moguće prilagoditi vašu digitalnu posjetnicu.

Ekološki prihvatljivo

Becard kao NFC posjetnica teži ekonomičnom, učinkovitom i odgovornom korištenju resursa i energije u procesu proizvodnje.

Ušteda troškova

Zamijenite sve papirnate posjetnice s Becardom. Prenesite ih svojim zaposlenicima ili promijenite dodjelu. Becarde također mogu biti prenosive.

Prilagodljivo u bilo koje vrijeme

Svoje kontaktne podatke na svojoj NFC posjetnici možete samostalno prilagoditi i ažurirati putem svog korisničkog računa.

Mogućnosti vaše digitalne posjetnice

Možete raznovrsno koristiti svoju digitalnu posjetnicu i olakšati dijeljenje kontaktnih podataka. Opremljena je alatima za generiranje potencijalnih klijenata kao što su push obavijesti i newsletteri. Također vam omogućuje stvaranje veza s vanjskim web stranicama, aplikacijama, videozapisima, PDF datotekama i još mnogo toga. Iskoristite digitalnu posjetnicu kako biste učinkovito predstavili i promovirali svoje poslovanje.

Digitalna posjetnica

Jednostavno podijelite kontakte, adresu, web stranicu i e-poštu putem digitalne posjetnice.

digitale visitenkarte

Hub društvenih mreža

Usredotočite svoj profil na društvene medijske kanale i podijelite ih sa svojom zajednicom.

Alati za generiranje potencijalnih klijenata

Povećajte broj potencijalnih klijenata i dogovorenih termina putem push obavijesti i newslettera.

digitale visitenkarte

Izravne veze

Iskoristite mogućnost izravnog povezivanja s vanjskim web stranicama, aplikacijama, videozapisima, PDF datotekama i još mnogo toga.

Radi s bilo kojim pametnim telefonom i računalom

Apple

Android

Windows

Kako stvoriti svoju digitalnu posjetnicu

Stvaranje vaše digitalne posjetnice intuitivan je proces. Počnite unosom osnovnih kontaktnih podataka, a zatim dodajte dodatne informacije poput poveznica na društvene mreže i poslovnih detalja. Također možete uključiti multimedijalni sadržaj i prilagoditi posjetnicu svojem brendiranju. Najbolje od svega je da je možete uvijek ažurirati. Iskoristite digitalnu posjetnicu za učinkovitu komunikaciju i digitalizaciju svog poslovanja.

Saznajte više

Često postavljana pitanja

Ovdje možete pronaći odgovore na naša često postavljana pitanja.

NFC nasuprot digitalnoj posjetnici: interakcija na sljedećoj razini

NFC proizvodi
za privatnu upotrebu

Budite inovativni, povežite se i dijelite svoje kontaktne podatke s Becardom! Brzo, jednostavno i bez aplikacije! Pomoću NFC-a, QR koda ili veze možete sekundama prenijeti svoje podatke na željeni uređaj svojih prijatelja i poznanika bez ručnog unosa.

Saznajte više

Digitalne posjetnice
za tvrtke

Otkrijte mogućnosti za tvrtke. Posebne značajke i upravljački sustavi uključuju postavke za velike, srednje i male tvrtke i olakšavaju upravljanje digitalnim posjetnicama svojih zaposlenika.

Saznajte više

Naša ponuda digitalne posjetnice za vas

Naša ponuda usredotočena je na pružanje prilagođenih rješenja za digitalnu posjetnicu za svaki poslovni model. Bez obzira na to jeste li velika tvrtka, srednje velika tvrtka, odjel za marketing, freelancer ili samostalni poduzetnik - nudimo odgovarajuće rješenje. Rado smo vam na raspolaganju pri izradi, oblikovanju i upravljanju vašom individualnom posjetnicom te pružamo korisne alate za generiranje potencijalnih klijenata i mjerenje uspjeha. Iskoristite naš paket sveobuhvatne podrške i postanite dio digitalnog svijeta!

Kontaktirajte nas

Rado ćemo vas savjetovati, kontaktirajte nas sada bez obveze.

Kontaktirajte nas sada