Prva digitalna posjetnica je došla!

Dijelite svoje podatke za kontakt učinkovito, ekološki prihvatljivo i pouzdano s digitalnom posjetnicom putem veze, QR koda ili NFC-a. Započnite sada besplatno!

Počni sada besplatno Saznajte više
becard digitale visitenkarte

Više od 10k+ korisnika vjeruje Becardu

Securitas
Proske
Wyndham
ecoprotec
Carmignac

Od klasičnog do digitalnog uz jedan dodir

NFC posjetnica za svaku potrebu

Povežite svoju digitalnu posjetnicu s klasičnom NFC posjetnicom s Becardom i doživite inovativnu i suvremenu razmjenu kontakata. QR kod je osiguran za sve uređaje bez NFC podrške.

Saznajte više

Becard je poznat iz

ibm
wko
wko contact
fonds

Prednosti digitalne vizit karte

Aplikacija nije potrebna

Becard radi na svim trenutnim uređajima. Za sve uređaje bez NFC podrške, podaci za kontakt mogu se podijeliti putem QR kodera i veze.

Prilagodljiv u bilo kojem trenutku

Svoje podatke za kontakt i podatke na svojoj NFC vizitke možete prilagoditi i ažurirati u bilo kojem trenutku putem svog korisničkog računa.

Ekološki prihvatljiv

Becard teži ekonomičnom, učinkovitom i odgovornom korištenju sirovina i energije u procesu proizvodnje.

Ušteda

Zamijenite sve papirnate vizit kartice s Becardom. Prenesite ih svojim zaposlenicima ili promijenite zadatak. Becards se mogu prenositi.

NFC Vizitka s Cooperate dizajnom

Dizajnirajte svoju Becard kao plastičnu, drvenu ili metalnu karticu, prema vlastitim specifikacijama dizajna. Vaša digitalna posjetnica također se može prilagoditi.

Digitalna vizitka uvijek pri ruci

Vaša digitalna kartica uvijek je pri ruci. Spremite ga u svoj Apple Wallet ili spremite prečac na svoj pametni telefon.

Koristite BeCard na mnogo načina

Sve opcije dostupne s jednom jednostavnom karticom

Digitalna vizit kartica

Kontakt podaci, adresa, web stranica i e-pošta jednostavno se dijele.

digitale visitenkarte

Social Media Hub

Usmjerite svoj profil na kanale društvenih mreža i podijelite sa svojom zajednicom.

Alati za Lead-Generacije

Više potencijalnih klijenata i sastanaka putem push obavijesti i biltena.

digitale visitenkarte

Direktni Linkovi

Izravno povezivanje na vanjske web stranice, aplikacije, videozapise, PDF-ove i još mnogo toga...

Radi s bilo kojim smartphone i stolnim računalom

Apple

Android

Windows

Interakcija s klijentima sljedeće razine

NFC business card
for private use

Budite inovativni, umrežite se i razmijenite svoje kontakt podatke s Becard.me! Brzo, povoljno i bez aplikacije! Svoje podatke možete prenijeti na željeni uređaj svojih prijatelja i poznanika putem NFC-a, QR koda ili poveznice u nekoliko sekundi bez ručnog unosa.

Saznajte više

Digitalna posjetnica
za tvrtke

Otkrijte mogućnosti za tvrtke. Posebne funkcije i sustavi upravljanja uključuju postavke za velike, srednje i male tvrtke i olakšavaju upravljanje digitalnim karticama vaših zaposlenika.

Saznajte više

Često postavljana pitanja

Ovdje možete pronaći odgovore na naša često postavljana pitanja.

Digitalna vizit karta je novo rješenje koje zamjenjuje klasične papirne vizit karte. Fokus je na digitalnom profilu vaše osobe, koji se lako može pozvati digitalno pomoću veze, QR koda ili u kombinaciji sa NFC proizvodom. Vizit kartu možete prilagoditi svojim željama, postaviti svoj logo i fotografiju, prikazati svoje kontakt podatke i povezati svoje kanale na društvenim mrežama. Primjeri veza bi bili veb lokacije kompanije, vaš portfolio, kanali društvenih medija, vaša prodavnica, lokacije, veze do sastanaka kao što su Calendli i co. Vaši podaci se mogu promijeniti u realnom vremenu u bilo kom trenutku, tako da istovremeno štedite novac i štitite životnu sredinu.

Digitalna vizit karta se može kreirati pomoću različitih alata, nezavisno od provajdera. Preporučujemo da se oslonite na usluge Becard-a ili drugih sličnih provajdera jer oni nude korisnički interfejs i druge mogućnosti za proširenje vašeg digitalnog alata. Digitalni profil se može napraviti u samo nekoliko koraka putem https://becard.me/register. Samo pratite proces uključivanja koji će vas voditi kroz kreiranje vaše vizit karte.

Digitalna vizit karta je digitalni profil povezan sa bilo kojom osobom. Ovaj profil se može dijeliti bilo kada i bilo gdje pomoću linka, QR koda ili sa različitim aplikacijama za slanje poruka. NFC vizit karta je tu da poveže vaš digitalni profil sa klasičnim proizvodom. Ovaj NFC proizvod je stoga interfejs između digitalnog i klasičnog svijeta vizitkarti. Koristeći NFC funkciju, prenosite svoj lični profil isključivo digitalno na željeni uređaj.

Digitalna vizit karta je besplatna za sve. Možete kreirati svoj digitalni profil u samo nekoliko koraka i odmah ga podijeliti sa svojom mrežom. Nema troškova. Međutim, ako želite da proširite svoj digitalni alat dodatnim funkcijama, možete nadograditi na paket. Više o tome možete saznati pod Cijene.

Digitalne vizit karte kao što je Becard nude ekološki prihvatljivo, isplativo rješenje za umrežavanje u današnjem digitalnom dobu i zamjenjuju klasične vizit karte. Becard proizvodi pružaju jednostavan način za ažuriranje, dijeljenje i razmjenu kontakt informacija. Još jedna prednost je što se statistika može procijeniti kako bi se uvijek imao pregled ciljne grupe i aktivnosti.

Ne, možete jednostavno koristiti Becard bez aplikacije. Možete se registrirati na i raditi sve u pregledniku, čak i na svom pametnom telefonu ili tabletu. Posebno preporučujemo organizacijama da koriste preglednik na računalu kada upravljaju digitalnim karticama. Ovo pojednostavljuje administraciju.

Becard radi na svakom uređaju koji ima preglednik i može eventualno čitati .vcf format. Preko 90% svih uređaja u svijetu to može.

Morate biti registrirani ako želite dodavati i uređivati ​​vlastitu digitalnu karticu. Nije vam potreban Becard račun da biste podijelili svoju digitalnu posjetnicu s drugima.

Kontaktirajte nas

Rado ćemo vas savjetovati, kontaktirajte nas sada bez obveze.

Kontaktirajte nas sada