Budućnost komunikacije s digitalnom posjetnicom

Započnite s Becardom odmah i iskoristite nezamislive mogućnosti za poboljšanje umrežavanja. Jednostavno podijelite svoju digitalnu posjetnicu putem QR koda, novčanika ili NFC kartice i neprimjetno se povežite sa svojim kontaktima. Kod nas dobivate najbolje cjelovito rješenje za svoju tvrtku i možete podići vaše poslovne odnose na novu razinu.

Započnite sada

Timovi diljem svijeta vjeruju Becardu

wyndham
navax
Palmers
axor
Hansgrohe
poggenpohl
securitas
neudoerfler
finova
Unique Projects
Proske
ecoprotec
superior

Što je digitalna posjetnica?

Digitalna posjetnica je u suštini moderna i digitalna verzija vaše tradicionalne posjetnice. Umjesto tiskane kartice, možete spremiti svoje kontakt podatke kao što su ime, naslov, tvrtka, adresa e-pošte, telefonski broj, LinkedIn profil i još mnogo toga na našoj digitalnoj platformi i podijeliti ih pomoću različitih metoda kao što su QR kod, NFC tehnologija, veza ili e-pošta.

Uz pomoć Becard stoga možete brzo i jednostavno dijeliti i upravljati poslovnim kontaktima jer se oni mogu odmah uvesti u adresar ili CRM sustav. Becard također nudi dodatne značajke kao što su analitika, opcije brendiranja i integracije s drugim aplikacijama kako bi se povećala učinkovitost vaših mrežnih aktivnosti.

Prednosti i mogućnosti uz vašu Becard

Kontaktno snimanje

Pomoću funkcije 'Exchange Contact' na digitalnom profilu možete dopustiti da vaš kolega uspostavi kontakte učinkovito i digitalno. Više ne morate ručno upisivati stotine posjetnica ili brinuti o zaboravu važnih kontakata. Uz Becard imate sve svoje kontakte na jednom mjestu i možete im pristupiti u bilo koje vrijeme kako biste poboljšali i proširili svoje poslovne odnose.

Dijeljenje kontakata, praćenje uživo i statistika

S papirnatom posjetnicom nikad ne znate što se događa nakon izdavanja kartice. Becardovim digitalnim posjetnicama daju vam još nekoliko uvida, primjerice koliko često je vaš profil dijeljen i koji je medij korišten za njegovo otvaranje. To vam daje bolji pregled uspjeha vaših poslovnih kontakata i omogućuje vam da posebno radite na poboljšanju strategije umrežavanja. Pomoću funkcije praćenja uživo možete pratiti pozive posjetnica u stvarnom vremenu.

Predstavite se videozapisom

Uz Becard ne samo da možete učinkovito upravljati svojim kontaktima, već i integrirati i dijeliti multimedijske sadržaje poput videozapisa. Pomoću značajke videozapisa na vašoj digitalnoj posjetnici možete dijeliti vanjske videozapise sa svojim kontaktima bez gnjavaže slanja putem e-pošte ili glasnika. Bez obzira radi li se o demo proizvodu ili prezentaciji tvrtke.

Dijeljenje filove na svom profilu

Kada dijelite svoje podatke za kontakt, možete koristiti i praktične funkcije za dijeljenje datoteka. Umjesto slanja glomaznih e-poruka ili kopiranja USB stickova, možete, na primjer, dijeliti popise gostiju ili prezentacije tvrtke sa svojim kontaktima izravno putem digitalnog pratitelja. To čini dijeljenje datoteka jednostavno i jednostavno - i štedi vam puno vremena i truda.

Pretplatite se i pošaljite push poruke

Kod nas ne samo da možete digitalizirati svoje posjetnice, već i prikupljati pretplatnike i istovremeno slati push poruke svojim kontaktima - sve bez APP-a. Na primjer, poruke mogu sadržavati informacije o novim proizvodima, ponudama ili nadolazećim događajima. Slanjem push poruka izravno na njihove uređaje možete osigurati da su vaši kontakti uvijek ažurni i zapamtiti vašu tvrtku.

Prikupljanje i izvoz newsletter kontakata!

Uz Becard ne samo da možete razmjenjivati svoje podatke za kontakt, već i istovremeno prikupljati i izvoziti kontakte s newsletterima. Ako dijelite svoju digitalnu posjetnicu sa svojim kontaktima, oni se mogu izravno pretplatiti na vaš newsletter mailing listu. Zatim možete jednostavno izvesti ove kontakte u Mailchimp ili ih proslijediti drugim uslugama putem Zapiera. To čini prikupljanje kontakata newsletter brzo i jednostavno.

Nema interneta? Koristite funkciju digitalne izvanmrežne posjetnice!

Uz izvanmrežni QR kod tvrtke Becard, digitalna posjetnica vam je pri ruci čak i kada ste izvan mreže. Jednostavno skenirajte QR kod i vaši će kontakti imati pristup vašoj posjetnici i podacima za kontakt. Korisno ako ste u avionu ili radite negdje bez internetske veze!

Kontaktirajte nas

Rado ćemo vas savjetovati, kontaktirajte nas sada bez obveze.

Kontaktirajte nas sada