Povezujemo ljude širom svijeta s nama!

Za programere nudimo svestranu mogućnost za razvoj neovisnih aplikacija, besprijekornu integraciju vanjskog softvera ili stvaranje vlastitih dodataka. Fokusirani smo na pružanje stabilne infrastrukture i najviših sigurnosnih standarda, tako da se možete u potpunosti koncentrirati na programiranje. S našim opsežnim JSON REST API-em imate sve potrebne funkcije na raspolaganju za uspješno provođenje vaših projekata.

Dokumentacija Započnite sada besplatno
becard developer

Korišteni tehnološki stog je nebitan

php icon

PHP

nodejs icon

NodeJS

java icon

Java

js icon

JavaScript

python icon

Python

swift icon

Swift

kotlin icon

Kotlin

c# icon

C#

Kralježnica pametne povezanosti

Becard pojednostavljuje pružanje digitalnih posjetnica na način koji je jednostavan i programabilan kao i surfanje internetom. Svake godine obradimo tisuće prijenosa podataka, čime doprinosimo održivosti i razvoju inovativnih rješenja za posjetnice različitih pružatelja usluga. Osim toga, ispunjavamo sve potrebne certifikate kako bismo bili uspješni u korporativnom sektoru.

+50

Podrška za zemlje

+30

Podrška za jezike

99,99 %

Dostupnost (Uptime)

System status
becard dev

Becard REST API

Prednosti Becard API-a za programere

Becard API nudi programerima brojne prednosti, pojednostavljujući stvaranje i upravljanje digitalnim posjetnicama. Njegova besprijekorna integracija omogućava učinkovito i fleksibilno prilagođavanje rješenja za digitalne posjetnice specifičnim potrebama. Programeri imaju koristi od jednostavne implementacije, štedeći vrijeme i resurse dok istovremeno osiguravaju visoku dostupnost i korisničku prijateljnost.

Jednostavna integracija

Becard API se besprijekorno integrira u postojeće sustave, pojednostavljujući razvoj i upravljanje digitalnim posjetnicama.

Visoka skalabilnost

Prilagođeno potrebama tvrtki svih veličina, API omogućava razvoj prilagođenih rješenja za svaku veličinu poduzeća.

Dokumentacija i podrška

Programerima je olakšan početak detaljnim uputama, a za pitanja ili probleme dostupna je korisna podrška.

Poticanje inovacija

API nudi mogućnost stvaranja kreativnih i personaliziranih rješenja za posjetnice, uključujući napredne funkcije poput NFC-a, QR kodova i proširene stvarnosti.

Privatnost i sigurnost

Becard stavlja veliki naglasak na poštivanje standarda privatnosti i sigurnost prenesenih podataka, gradeći povjerenje među programerima i krajnjim korisnicima. Certifikati poput ISO27001 su uključeni.

Ekološki prihvatljiv

Promicanjem digitalnih posjetnica, Becard API doprinosi održivosti i očuvanju resursa smanjenjem potrebe za fizičkim posjetnicama.

Kontaktirajte nas

Rado ćemo vas savjetovati, kontaktirajte nas sada bez obaveze.

Kontaktirajte nas sada