Prva digitalna vizit karta je ovdje!

Podijelite svoje kontakt informacije efikasno, ekološki prihvatljivo i pouzdano s digitalnom vizitkartom putem linka, QR koda ili NFC-a. Počnite sada besplatno!

Uzmi becard sada Saznajte više
becard digitale visitenkarte

Više od 10k+ korisnika vjeruje Becardu

securitas logo
hansgrohe logo
axor logo
palmers logo
neudoerfler logo
wydnham
superior
ecoprotec
proske
unqiue projects
finova
bauconsult

NFC vizitka za svaku potrebu

Povežite svoju digitalnu vizitkartu sa klasičnom NFC vizitkartom uz Becard i doživite inovativnu i savremenu razmenu kontakata. QR kod je obezbeđen za sve uređaje bez NFC podrške.

Saznajte više

Becard je poznat iz

ibm
wko
wko contact
fonds

Kako stvoriti svoju digitalnu posjetnicu

Izrada vaše digitalne posjetnice je intuitivan proces. Počnite unositi osnovne kontaktne informacije, a zatim dodajte dodatne detalje poput veza na društvene mreže i poslovnih informacija. Također možete uključiti multimedijski sadržaj i prilagoditi karticu kako bi odgovarala vašem brendiranju. Najbolji dio je: možete ih ažurirati u bilo koje vrijeme. Koristite digitalnu posjetnicu za učinkovitu komunikaciju i digitalizaciju vašeg poslovanja. Podijelite je na različitim kanalima.

Pametni proizvodi

Kupite sada

QR kod

Upotrijebite svoj dinamički ili izvanmrežni QR kod za intuitivno dijeljenje svojih podataka za kontakt.

Link

Podijelite svoju osobni i prilagođeni link s kim god želite, bilo putem iMessage-a, WhatsApp-a ili SMS-a.

Wallets

Spremite željeni profil u svoj Apple ili Google novčanik kako biste svom QR kodu pristupili u bilo kojem trenutku.

Virtualne pozadine

Potpisi e-pošte

Automatski dijelite svoju digitalnu posjetnicu sa svakom e-poštom koju pošaljete, pružajući svojim klijentima prikladan način spremanja podataka za kontakt.

Vodeći za posao

Prednosti digitalne vizit karte

Digitalna posjetnica je vrijedan alat za sve poslovne djelatnosti - s brojnim prednostima. Ne zahtijeva posebnu aplikaciju, uvijek se može prilagoditi i ekološki je prihvatljiva jer ne troši fizičke resurse. Također je štedljiva i može se koristiti kao RFID/NFC posjetnica s korporativnim dizajnom. Uvijek pri ruci, posjetnica je idealna za konferencije ili slučajne susrete. Jednostavno i učinkovito oblikujte svoje poslovanje.

Digitalna vizitka uvijek pri ruci

Vaša digitalna kartica uvijek je pri ruci. Spremite ga u svoj Apple Wallet ili spremite prečac na svoj pametni telefon.

Aplikacija nije potrebna

Becard radi na svim trenutnim uređajima. Za sve uređaje bez NFC podrške, podaci za kontakt mogu se podijeliti putem QR kodera i veze.

NFC Vizitka s Cooperate dizajnom

Dizajnirajte svoju Becard kao plastičnu, drvenu ili metalnu karticu, prema vlastitim specifikacijama dizajna. Vaša digitalna posjetnica također se može prilagoditi.

Ekološki prihvatljiv

Becard teži ekonomičnom, učinkovitom i odgovornom korištenju sirovina i energije u procesu proizvodnje.

Ušteda

Zamijenite sve papirnate vizit kartice s Becardom. Prenesite ih svojim zaposlenicima ili promijenite zadatak. Becards se mogu prenositi.

Prilagodljiv u bilo kom trenutku

Svoje podatke za kontakt i podatke na svojoj NFC vizitke možete prilagoditi i ažurirati u bilo kojem trenutku putem svog korisničkog računa.

Koristite BeCard na mnogo načina

Sve opcije dostupne s jednom jednostavnom karticom
digitale visitenkarte

Digitalna vizit kartica

Kontakt podaci, adresa, web stranica i e-pošta jednostavno se dijele.

socialmedia hub

Hub društvenih mreža

Usmjerite svoj profil na kanale društvenih mreža i podijelite sa svojom zajednicom.

kontaktaustausch

Alati za Lead-Generacije

Više potencijalnih klijenata i sastanaka putem push obavještenja i biltena.

custom branding

Direktni Linkovi

Direktno povezivanje na vanjske web stranice, aplikacije, videozapise, PDF-ove i još mnogo toga...

Radi s bilo kojim smartphone i stolnim računarom

apple icon

Apple

android icon

Android

windows icon

Windows

linux icon

Linux

Često postavljana pitanja

Ovdje možete pronaći odgovore na naša često postavljana pitanja.

Šta je digitalna vizit kartica?

Digitalna vizit karta je novo rješenje koje zamjenjuje klasične papirne vizit karte. Fokus je na digitalnom profilu vaše osobe, koji se lako može pozvati digitalno pomoću veze, QR koda ili u kombinaciji sa NFC proizvodom. Vizit kartu možete prilagoditi svojim željama, postaviti svoj logo i fotografiju, prikazati svoje kontakt podatke i povezati svoje kanale na društvenim mrežama. Primjeri veza bi bili veb lokacije kompanije, vaš portfolio, kanali društvenih medija, vaša prodavnica, lokacije, veze do sastanaka kao što su Calendli i co. Vaši podaci se mogu promijeniti u realnom vremenu u bilo kom trenutku, tako da istovremeno štedite novac i štitite životnu sredinu.

Kako napraviti digitalnu vizit kartu?

Digitalna vizit karta se može kreirati pomoću različitih alata, nezavisno od provajdera. Preporučujemo da se oslonite na usluge Becard-a ili drugih sličnih provajdera jer oni nude korisnički interfejs i druge mogućnosti za proširenje vašeg digitalnog alata. Digitalni profil se može napraviti u samo nekoliko koraka putem https://becard.me/register. Samo pratite proces uključivanja koji će vas voditi kroz kreiranje vaše vizit karte.

Koja je razlika između digitalnih vizitkarti i nfc vizitkarti?

Digitalna vizit karta je digitalni profil povezan sa bilo kojom osobom. Ovaj profil se može dijeliti bilo kada i bilo gdje pomoću linka, QR koda ili sa različitim aplikacijama za slanje poruka. NFC vizit karta je tu da poveže vaš digitalni profil sa klasičnim proizvodom. Ovaj NFC proizvod je stoga interfejs između digitalnog i klasičnog svijeta vizitkarti. Koristeći NFC funkciju, prenosite svoj lični profil isključivo digitalno na željeni uređaj.

Koliko košta digitalna vizit karta?

Digitalna vizit karta je besplatna za sve. Možete kreirati svoj digitalni profil u samo nekoliko koraka i odmah ga podijeliti sa svojom mrežom. Nema troškova. Međutim, ako želite da proširite svoj digitalni alat dodatnim funkcijama, možete nadograditi na paket. Više o tome možete saznati pod Cijene.

Koje su prednosti digitalnih vizitkarti?

Digitalne vizit karte kao što je Becard nude ekološki prihvatljivo, isplativo rješenje za umrežavanje u današnjem digitalnom dobu i zamjenjuju klasične vizit karte. Becard proizvodi pružaju jednostavan način za ažuriranje, dijeljenje i razmjenu kontakt informacija. Još jedna prednost je što se statistika može procijeniti kako bi se uvijek imao pregled ciljne grupe i aktivnosti.

Trebam li aplikaciju za korištenje Becarda?

Ne, možete jednostavno koristiti Becard bez aplikacije. Možete se registrirati na i raditi sve u pregledniku, čak i na svom pametnom telefonu ili tabletu. Posebno preporučujemo organizacijama da koriste preglednik na računalu kada upravljaju digitalnim karticama. Ovo pojednostavljuje administraciju.

Na kojim uređajima radi Becard?

Becard radi na svakom uređaju koji ima preglednik i može eventualno čitati .vcf format. Preko 90% svih uređaja u svijetu to može.

Moram li biti registriran za korištenje Becarda?

Morate biti registrirani ako želite dodavati i uređivati ​​vlastitu digitalnu karticu. Nije vam potreban Becard račun da biste podijelili svoju digitalnu posjetnicu s drugima.

Jedna digitalna vizit karta, neograničene mogućnosti

Interakcija s klijentima višeg nivoa

NFC business card
for private use

Budite inovativni, umrežite se i razmijenite svoje kontakt podatke s Becard.me! Brzo, povoljno i bez aplikacije! Svoje podatke možete prenijeti na željeni uređaj svojih prijatelja i poznanika putem NFC-a, QR koda ili poveznice u nekoliko sekundi bez ručnog unosa.

Saznajte više

Digitalna vizit kartica
za kompanije

Otkrijte mogućnosti za kompanije. Posebne funkcije i sistemi upravljanja uključuju postavke za velike, srednje i male kompanije i olakšavaju upravljanje digitalnim karticama vaših zaposlenika.

Saznajte više

Naša ponuda digitalne posjetnice za vas

Naša ponuda usredotočena je na pružanje prilagođenih rješenja za digitalnu posjetnicu za svaki poslovni model. Bez obzira na to jeste li velika tvrtka, srednje velika tvrtka, odjel za marketing, freelancer ili samostalni poduzetnik - nudimo odgovarajuće rješenje. Rado smo vam na raspolaganju pri izradi, oblikovanju i upravljanju vašom individualnom posjetnicom te pružamo korisne alate za generiranje potencijalnih klijenata i mjerenje uspjeha. Iskoristite naš paket sveobuhvatne podrške i postanite dio digitalnog svijeta!

Kontaktirajte nas

Rado ćemo vas savjetovati, kontaktirajte nas sada bez obaveze.

Kontaktirajte nas sada