Budućnost komunikacije s digitalnom posjetnicom

Započnite s Becardom odmah i iskoristite nezamislive mogućnosti za poboljšanje umrežavanja. Jednostavno podijelite svoju digitalnu posjetnicu putem QR koda, novčanika ili NFC kartice i neprimjetno se povežite sa svojim kontaktima. Kod nas dobivate najbolje cjelovito rješenje za svoju tvrtku i možete podići vaše poslovne odnose na novu razinu.

Započnite sada

Više od 10k+ korisnika vjeruje Becardu

wyndham
navax
Palmers
axor
Hansgrohe
poggenpohl
securitas
neudoerfler
finova
Unique Projects
Proske
ecoprotec
superior

Što je digitalna posjetnica?

Digitalna posjetnica je u suštini moderna i digitalna verzija vaše tradicionalne posjetnice. Umjesto tiskane kartice, možete spremiti svoje kontakt podatke kao što su ime, naslov, tvrtka, adresa e-pošte, telefonski broj, LinkedIn profil i još mnogo toga na našoj digitalnoj platformi i podijeliti ih pomoću različitih metoda kao što su QR kod, NFC tehnologija, veza ili e-pošta.

Uz pomoć Becard stoga možete brzo i jednostavno dijeliti i upravljati poslovnim kontaktima jer se oni mogu odmah uvesti u adresar ili CRM sustav. Becard također nudi dodatne značajke kao što su analitika, opcije brendiranja i integracije s drugim aplikacijama kako bi se povećala učinkovitost vaših mrežnih aktivnosti.

Prednosti i mogućnosti uz vašu Becard

Kontaktno snimanje

Pomoću funkcije 'Exchange Contact' na digitalnom profilu možete dopustiti da vaš kolega uspostavi kontakte učinkovito i digitalno. Više ne morate ručno upisivati stotine posjetnica ili brinuti o zaboravu važnih kontakata. Uz Becard imate sve svoje kontakte na jednom mjestu i možete im pristupiti u bilo koje vrijeme kako biste poboljšali i proširili svoje poslovne odnose.

Dijeljenje kontakata, praćenje uživo i statistika

S papirnatom posjetnicom nikad ne znate što se događa nakon izdavanja kartice. Becardovim digitalnim posjetnicama daju vam još nekoliko uvida, primjerice koliko često je vaš profil dijeljen i koji je medij korišten za njegovo otvaranje. To vam daje bolji pregled uspjeha vaših poslovnih kontakata i omogućuje vam da posebno radite na poboljšanju strategije umrežavanja. Pomoću funkcije praćenja uživo možete pratiti pozive posjetnica u stvarnom vremenu.

Predstavite se videozapisom

Uz Becard ne samo da možete učinkovito upravljati svojim kontaktima, već i integrirati i dijeliti multimedijske sadržaje poput videozapisa. Pomoću značajke videozapisa na vašoj digitalnoj posjetnici možete dijeliti vanjske videozapise sa svojim kontaktima bez gnjavaže slanja putem e-pošte ili glasnika. Bez obzira radi li se o demo proizvodu ili prezentaciji tvrtke.

Dijeljenje filove na svom profilu

Kada dijelite svoje podatke za kontakt, možete koristiti i praktične funkcije za dijeljenje datoteka. Umjesto slanja glomaznih e-poruka ili kopiranja USB stickova, možete, na primjer, dijeliti popise gostiju ili prezentacije tvrtke sa svojim kontaktima izravno putem digitalnog pratitelja. To čini dijeljenje datoteka jednostavno i jednostavno - i štedi vam puno vremena i truda.

Pretplatite se i pošaljite push poruke

Kod nas ne samo da možete digitalizirati svoje posjetnice, već i prikupljati pretplatnike i istovremeno slati push poruke svojim kontaktima - sve bez APP-a. Na primjer, poruke mogu sadržavati informacije o novim proizvodima, ponudama ili nadolazećim događajima. Slanjem push poruka izravno na njihove uređaje možete osigurati da su vaši kontakti uvijek ažurni i zapamtiti vašu tvrtku.

Prikupljanje i izvoz newsletter kontakata!

Uz Becard ne samo da možete razmjenjivati svoje podatke za kontakt, već i istovremeno prikupljati i izvoziti kontakte s newsletterima. Ako dijelite svoju digitalnu posjetnicu sa svojim kontaktima, oni se mogu izravno pretplatiti na vaš newsletter mailing listu. Zatim možete jednostavno izvesti ove kontakte u Mailchimp ili ih proslijediti drugim uslugama putem Zapiera. To čini prikupljanje kontakata newsletter brzo i jednostavno.

Nema interneta? Koristite funkciju digitalne izvanmrežne posjetnice!

Uz izvanmrežni QR kod tvrtke Becard, digitalna posjetnica vam je pri ruci čak i kada ste izvan mreže. Jednostavno skenirajte QR kod i vaši će kontakti imati pristup vašoj posjetnici i podacima za kontakt. Korisno ako ste u avionu ili radite negdje bez internetske veze!

Kontaktirajte nas

Rado ćemo vas savjetovati, kontaktirajte nas sada bez obaveze.

Kontaktirajte nas sada